Contact

Liam Willemsen

Contact Form

Ik ben erg druk en kan niet direct e-mails beantwoorden. Ik ben niet in staat om te reageren op e-mails van mijn eigen blog. Mijn blog is een prive-blog van mij. Ik krijg geen e-mails van andere mensen. Ik reageer niet op Twitter vermeldingen en alle sociale media. Ik heb geen volgelingen en lees geen van die. Mijn Twitter-account is nu gewoon een prive-blog voor mij en ik volg geen van de andere accounts. Ik heb nog nooit iets geschreven over mijn eigen persoonlijke leven, heb ik nooit gepost foto's van mijn prive-leven op mijn blog. Ik weet niet hoeveel ervan echt of nep is en daar ga ik niet over praten. Ik ben geen anti-gamer, ik ben het niet eens met iets Gamergate of de anti-Gamergate menigte heeft gedaan of gezegd, maar ik wil nog steeds de waarheid die er zijn.

Ik ben altijd geïnteresseerd in het horen van lezers / volgelingen. Dus als u geïnteresseerd bent, laat uw gedachten in de reacties hieronder. Alsjeblieft, maak me niet belachelijk, het is gewoon dat ik ze graag lees. En voel je vrij om contact met mij op als je vragen hebt, wilt u een bepaald onderwerp of iets anders te bespreken.

De belangrijkste reden dat ik begon de blog is om mezelf te maken als een regelmatige bezoeker. Hoe meer mensen het bezoeken, hoe groter de kans dat ik iets tegenkom dat mij interesseert, en dus interessanter om over te schrijven. En wat is een betere manier om het interessant te maken dan te beginnen met het delen van stoomstrijkijzer gerelateerde links, artikelen en berichten? De eerste stap in die richting was het creëren van de gestoomde ijzeren sectie. Zie je, ik hou ervan om mijn eigen stoomstrijkijzer te maken, en als ik me verveel met stoomstrijkijzer maken, begin ik te lezen en volg stoomstrijkijzer gerelateerde dingen.

Opening Hours