Waar stoomstrijkijzer kopen?

Liam Willemsen

Je moet jezelf drie vragen stellen: Hoe ziet het product eruit, hoeveel ijzer zit er in het product en hoe gebruik je het product? Je moet een gevoel voor humor hebben!

En dan zal ik de vragen beantwoorden! Ik heb een open lijn naar stoom ijzer dealers wereldwijd die in de markt om stoomstrijkijzer te verkopen. En ik zal ze ook beantwoorden in mijn blog en ook via Facebook.

Wat is een stoomstrijkijzer?

Een stoomstrijkijzer is een massief staalvormend apparaat met een externe warmtebron zoals een ketel. De primaire functie is het produceren van warmte, die kan worden opgeslagen in een vloeibare vorm, of overgebracht naar een vaste vorm. Er zijn vier belangrijke soorten stoomstrijkijzer: massief staal, hol staal, verguld staal en warmte-reactief staal.

Hoe werkt stoomstrijkijzer?

Het stoomstrijkijzer zal ofwel een massief staal of een hol staal zijn. En het kan verguld staal zijn, of warmte-reactief staal. Welke soorten stoomstrijkijzer zijn er? Het zal ofwel een boogvormige of rechthoekige vorm structuur. Het is een stalen object met een externe warmtebron bevestigd, zoals een warmtewisselaar of stoomketel. De interne warmtebron zal een warmtebron zijn die aan de kern is bevestigd. De buitenste laag van het stalen object zal warmte-reactief materiaal zijn dat reageert op de warmte en het omzet in een product dat een stoom is.

Uiteindelijk is er geen harde limiet voor het stoomstrijkijzer. Er is geen limiet aan de levensduur van het stoomstrijkijzer, en het is altijd een goed idee om de levensduur van een stoomstrijkijzer te controleren. De levensduur van een stoomstrijkijzer kan worden gemeten door een monster van het warmtereactieve materiaal erin te nemen en te testen. Met deze methode weet de operator precies welk deel van het materiaal niet wordt gebruikt. Het enige probleem is de levensduur van het stalen object zelf. Ik heb gehoord dat er bepaalde tests die kunnen worden gebruikt om de levensduur te bepalen. Een stalen object wordt getest op zijn hardheid en taaiheid. Echter, in de meeste gevallen, hardheid is een combinatie van verschillende tests. Bij deze tests wordt niet alleen rekening gehouden met het staalmateriaal, maar ook met de hittebestendigheid. De hitteweerstand wordt gemeten in graden Celsius (°C). Hardheid wordt gemeten in treksterkte in N/mm2 (N=0, 1, 100, 1.000, ... N=1.000.000.000.000. Vergeleken met stoomstrijkijzer, kan het merkbaar meer bevorderlijk zijn. 000.000). De onderstaande tabel toont het geschatte aantal testtests die betrokken zijn bij het bepalen van de hardheid en taaiheid van een staal. Dit is een ruwe lijst, omdat sommige tests mogelijk niet worden gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en deze lijst mogelijk geen enkele testresultaten bevat die worden gerapporteerd. De hardheid van staal varieert afhankelijk van het gebruikte type staal, het type legering, de temperatuur waarmee het werd geproduceerd en het proces waarmee het werd behandeld. Deze informatie kan de staalkoper helpen. De tabel toont de staalhardheid als een percentage van de maximale waarde.