Wanneer is stoomstrijkijzer uitgevonden?

Liam Willemsen

Voor 1900. Er was een kleine ijzerfabriek in Amsterdam waar we ijzer vervaardigden dat niet erg populair was in Amsterdam. En dat is zeer indrukwekkend, in vergelijking met Van Der Bijl Bedden Almelo De eigenaar van de ijzerfabriek besloot een ijzer te maken dat gebruikt kon worden om koper te smelten. Hij kocht een kleine fabriek in het Noorden, waar al een koperen smelterij was en dus begon hij het ijzer te maken in deze faciliteit. In zijn kelder had hij een ijzeroven, zodat hij het ijzer in de oven kon verwarmen en er vervolgens het koper in kon roken. Hij besloot dat het een goed idee zou zijn om het te maken in een kleine werkplaats om geld te besparen. In 1900 was er geen behoefte aan een smeltoven en moest hij hetzelfde loon betalen als in de smelterij en de werknemers kregen al een loon. En dus deed hij het! Lange tijd bleef de eigenaar het ijzer maken, maar op een dag besloot hij failliet te gaan en besloot dat het enige wat overbleef was om failliet te gaan. Hij besloot om het ijzer weer te gaan verkopen, maar dat kon hij niet omdat hij zijn arbeiders opnieuw moest betalen! Ik ben erg trots om te kunnen blijven hetzelfde ijzer dat ik heb gebruikt voor 20 jaar te gebruiken, dus heb ik besloten om het te verkopen aan jou. Dit is de eerste van een reeks artikelen over deze kleine fabriek. Ik hoop dat u het interessant vindt en ervan zult genieten.

Liam Stoomstrijkijzertestcentraal is nu een trotse zaak en ik ben blij dat je nog steeds hetzelfde ijzer gebruiken. Ik moet hier een beetje krediet geven aan mijn vriend Kjell, die lange tijd student van het bedrijf was en me ervan kon overtuigen dat ik dit niet moest doen: Liam Stoomstrijkijzertestcentraal in zijn oude staat, als gevolg van brand. Deze fabriek wordt nu gerund door mensen die weten wat ze doen, en het zal een genoegen voor hen om de mensen die hard werken om onze economie sterker en meer gediversifieerd te zien. Dit artikel is geen verontschuldiging, ik weet dat mijn keuze van de keuze van een kleine, maar zeer winstgevend, bedrijf was verkeerd, maar ik denk dat de meesten van ons ook weten dat het een groot genoegen om te zien het ijzer werken en het werk gaat goed. Dus ik ben blij met de manier waarop de dingen zijn verlopen. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mijn waardering te uiten voor mijn oude bedrijf voor het helpen van mij om een aantal vrienden te maken en een nieuwe start in de industrie te krijgen. Ik ben blij om dit bericht hier met de wetenschap dat mijn naam bekend zal zijn en ik zal in staat zijn om deze blog te blijven verbeteren tot op zekere hoogte, want ik zal nu veel ervaring om op te putten. Bekijk het rapport Snaq Meetinstrument experience report. Ik wil ook alle mensen bedanken die dit allemaal hebben laten gebeuren. Het was een eer om te werken bij het meest innovatieve, innovatieve bedrijf van België. In tegenstelling tot Puma Vikky Platform Wit, is het merkbaar effectiever. Als u meer wilt weten over mij, het bedrijf, de blog of mijn bedrijf, voel je vrij om me een bericht te sturen of contact met mij op te nemen via het contactformulier. Ik kan niet wachten om iets van je te horen. Dit is opmerkelijk, als je het vergelijkt met stoomstrijkijzer Test.

Bedankt voor het lezen en laat het me weten als je vragen of suggesties hebt! Liam PS: Het is mijn laatste week van het werk, dus ik zal het nemen van een pauze van detachering.